Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1. évad

2010.09.25

 

Pilot 2005. szeptember 13.   101
Nyomtalanul 2006. szeptember 8.
Dean felkeresi Samet, és arra kéri, segítsen megtalálni eltűnt apjukat. Sam ugyan vonakodik visszatérni régi életmódjához, ám váratlanul szembekerülnek egy rejtélyes "fehér ruhás nő" szellemével, aki az utak mentén kísért és hűtlen autósokra vadászik. Ráadásul anyjuk gyilkosa is újra felbukkan.
 
Wendigo 2005. szeptember 20.   102
Fenevad 2006. szeptember 15.
Dean és Sam apjuk naplója nyomán eljutnak Colorado erdőségeibe, ahol igen megszaporodtak az eltűnési adatok. Magukat erdészeknek kiadva, segítenek egy lánynak és öccsének, akik szintén eltűnt testvérüket keresik. Kiderül, hogy egy veszedelmes Wendigo áll a háttérben, ami bárkivel és bármivel végez, ami a területére téved.
 
Dead In The Water 2005. szeptember 27.   103
Fulladás 2006. szeptember 22.
Dean felfigyel egy különös esetre: egy wisconsini tóba többen is belefulladtak, de a testüket sohasem találták meg. A helyszínre érve, a fiúk összebarátkoznak egy magányos anyával és fiával, akinek az apja szintén megfulladt. Rájönnek, hogy az áldozatok kapcsolatba hozhatók egymással, ráadásul fény derül egy sötét titokra is.
 
Phantom Traveler 2005. október 9.   104
Zuhanás 2006. szeptember 29.
Dean apja egyik repülőtéren dolgozó barátjától kap telefonhívást; rejtélyes okokból lezuhant egy repülő, mindössze heten élték túl. A két testvér rájön, hogy egy démon áll a tragédia hátterében, és az most a túlélőkre vadászik. Fel kell szállniuk egy járatra, hogy megtalálják, ám ezzel együtt Deannek szembe kell néznie a repüléstől való félelmével is.
 
Bloody Mary 2005. október 11.   105
Szellem a tükörben 2006. október 6.
Dean és Sam az ohioi Toledoban nyomoznak egy férfi halálának ügyében, akinek szokatlan módon kifolytak a szemei. Hamarosan kiderül, hogy egy bosszúálló szellem kísért egy tükrön keresztül, ami egy Mary nevű meggyilkolt lányé volt. A szellem megbünteti azokat, akik gyilkos titkot rejtegetnek, Sam így saját titkával akarja előcsalogatni őt, hogy elpusztítsák.
 
Skin 2005. október 18.   106
Barát a bajban 2006. október 20.
Sam egyetemi barátját, Zach-et letartóztatják barátnője meggyilkolásának vádjával. A fiú húga, Rebecca kérésére a két fivér kinyomozza, hogy a valódi tettes az alakváltás képességével rendelkezik. A helyzet rosszra fordul, amikor az alakváltó Dean külsejét ölti magára.
 
Hookman 2005. október 25.   107
Kampókéz 2006. október 13.
Iowa államban egy egyetemistát brutálisan meggyilkolnak, akinek barátnője azt állítja, hogy a támadó láthatatlan volt. Hamarosan újabb gyilkosság történik, és mivel az is a lányhoz kapcsolható, a fivérek annak tiszteletes apjára kezdenek gyanakodni. Csakhogy nagyot tévednek: a rejtélyes gyilkos egy kampókezű kísértet.
 
Bugs 2005. november 8.   108
Rovarinvázió 2006. október 27.
Egy ohioi kisváros építkezésén egy munkás szokatlan halált hal; az agyát kirágják a bogarak. Dean és Sam nyomozni kezdenek az ügyben, ideiglenesen a helyszínre költöznek, majd pedig rádöbbennek, hogy a rejtélyes halálesetek mögött egy ősi indián átok áll, miszerint a várost hamarosan rovarok ezrei fogják elözönleni.
 
Home 2005. november 15.   109
Otthon, rémes otthon 2006. november 3.
Samnek rémálmai vannak régi otthonukról, ezért a testvérek visszatérnek Kansasbe. A házban most egy új család lakik, akiket egy kopogó szellem terrorizál. A fiúk apjuk régi ismerősével, egy Missouri Moseley nevű médiummal próbálják onnan kiűzni a gonoszt. A házban azonban nem csak egy szellem kísért.
 
Asylum 2005. november 22.   110
Tiszta elmebaj! 2006. november 10.
Apjuk üzenete alapján, a fivérek eljutnak az Illinois-ban lévő Roosevelt Elmegyógyintézetbe, melynek sötét múltja még most is kísért: akik bemerészkednek a lezárt épületbe, megőrülnek. Mialatt a fiúk két fiatalt próbálnak kimenteni, Sam is elveszíti józanságát, és bátyja ellen fordul.
 
Scarecrow 2006. január 10.   111
Madárijesztő 2006. november 24.
Apjuk parancsa szerint, Dean és Sam egy indianai kisvárosba indulnak, hogy eltűnt párok után nyomozzanak, csakhogy összevesznek, és külön utakon indulnak tovább: míg Sam egy Meg nevű stoppos lánnyal múlatja az időt, Dean rájön, hogy egy út menti madárijesztő valójában egy Vanír, ami áldozatokért cserébe egy várost véd.
 
Faith 2006. január 17.   112
Sötét erők markában 2006. december 1.
Miközben Dean egy szörnnyel küzd, áramütést szenved, és megsérül a szíve. Sam módot keres arra, hogy megmentse őt, így rátalál egy prédikátorra, aki aztán meggyógyítja bátyját. Csakhogy később rádöbbennek, hogy a gyógyító csodás tetteihez egy kaszást használ, és mindegy emberi élet egy másikéba kerül.
 
Route 666 2006. január 31.   113
A fekete furgon titka 2006. december 8.
Deant felhívja régi szerelme, Cassie, és arra kéri, hogy vizsgálja meg a környékükön történt rasszista motivációjú gyilkosságokat, köztük apja halálát. A gyilkosságok egy rejtélyes fekete furgonhoz kapcsolódnak, ami nem hagy nyomokat. Fény derül rá, hogy Cassie családjának több köze van az ügyhöz, mint gondolnák.
 
Nightmare 2006. február 7.   114
Rémálmok 2006. december 15.
Samre látomás jön: egy férfi meghal a michigani Saginawban. A haláleset bekövetkezik, de öngyilkosságnak tűnik. Semmilyen természetfeletti nyomot sem találnak, míg rá nem jönnek, hogy a férfi fia, Max áll a háttérben. Sam aggasztó hasonlóságokat fedez fel ő és a telekinetikus képességgel rendelkező fiú között.
 
The Benders 2006. február 14.   115
Gyilkos vadászat 2006. december 22.
Minnesotában egy gyerek szemtanúja lesz egy férfi megmagyarázhatatlan eltűnésének. Sam és Dean nyomozni kezd, ám hamarosan Samnek is nyoma veszik. Dean egy helyi rendőrnőhöz társul, akivel együtt rádöbbennek, hogy az emberrablások mögött egyszerű, ám gonosz emberek állnak: a Benders család.
 
Shadow 2006. február 28.   116
Az árnyék 2007. január 5.
Sam és Dean chicagói nyomozásuk során Megbe botlik. Sam gyanakodni kezd Megre, majd rájönnek, hogy ő áll két haláleset mögött. A démonok által megszállt lány azonban ősi Daevák segítségével elfogja a két fivért, majd elárulja: csapdát állított a fiúk apjának, Johnnak, aki immár a városban van.
 
Hell House 2006. március 30.   117
Pokoltanya 2007. január 12.
Dean és Sam egy elátkozott házat vizsgál, amelyben egy Mordecai nevű férfi szelleme kísért. Találkoznak egy amatőr természetfeletti nyomozópárossal, Eddel és Harry-vel, akik többször is megzavarják a fiúk munkáját. Később felmerül a gyanú, hogy a páros által készített weboldal kelthette életre a tulpát.
 
Something Wicked 2006. április 6.   118
Az ősgonosz 2007. január 19.
A testvérek egy kisvárosban nyomoznak, ahol a gyerekek egy rejtélyes betegség miatt sorban kómába esnek. Kiderítik, hogy egy shtriga, egy több száz éves boszorkány szívja el a gyerekek életerejét. Dean felidézi gyermekkorukat, amikor az ő hibájából Sam majdnem meghalt ugyanezen boszorkány miatt.
 
Provenance 2006. április 13.   119
A festmény bosszúja 2007. január 26.
Sam és Dean egy festmény ügyében nyomoz. Bárki, aki megvette a képet, hamarosan gyilkosság áldozata lett. Miután rájönnek, hogy magát a képet nem lehet elpusztítani, versenyt futnak az idővel, hogy ne legyen több áldozat. Eközben Sam megismerkedik egy antikvárius lányával, és szerelem alakul ki köztük.
 
Dead Man's Blood 2006. április 20.   120
A holtak vére 2007. február 2.
A testvérek találkoznak apjukkal, aki elmondja nekik: egy vámpírcsapatot üldöz, akik megöltek egy vadászt, így megkaparintották a minden természetfeletti lénnyel végző pisztolyt, a Coltot. Miközben az újra egyesült család együtt a vámpírok nyomába ered, Sam és John között egyre feszültebb lesz a hangulat.
 
Salvation 2006. április 27.   121
Megváltás 2007. február 9.
Winchesterék alkalmat keresnek arra, hogy végezzenek a Sárgaszemű démonnal, így Sam egyik látomására építik a tervet. Meg és testvére, Tom alkut ajánl Johnnak, ám mivel az megpróbálja átverni őket, a démonok fogságába esik. Mikor Dean és Sam rajtaütnek Azazelen, egy ártatlan család élete kerül veszélybe.
 
Devil's Trap 2006. május 4.   122
Halálcsapda 2007. február 9.
Sam és Dean meg akarja menteni Johnt, így Bobby-val elfogják Meget, majd kiűzik belőle a gonoszt. Megtudva apjuk hollétét, kiszabadítják, közben pedig Tommal is végeznek. Mikor azonban visszatérnek búvóhelyükre, kiderül, hogy Johnt megszállta egy démon, méghozzá Azazel.