Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


3. évad

2010.09.25
The Magnificent Seven 2007. október 4.   301
A hét halálos bűn  
A Pokol kapuja felnyitása után Deanre és Samre új feladat hárul: elpusztítani a kiszabadult démonokat. Miközben Bobby-val egy gyilkosság után nyomoznak, rájönnek, hogy a hét főbűn garázdálkodik Illinois-ban. A színen egy vadász házaspár és egy különös lány is feltűnik.
 
The Kids Are Alright 2007. október 11.   302
A gyerekek jól vannak  
Egy nyomozásuk során a fivérek az indianai Cicero városába érkeznek, ahol Dean találkozik a 8 évvel ezelőtti futókalandjából megismert Lisával és annak kisfiával, Bennel. Míg Deanben felmerül a gyanú, hogy ő lehet a srác apja, a környéken élő gyerekek egyre furcsábban kezdenek viselkedni.
 
Bad Day at Black Rock 2007. október 18.   303
Mágikus balszerencse  
Apjuk egy régi raktárát átkutatva, a srácok észreveszik, hogy elloptak onnan egy dobozt. Kiderül, a dobozban egy mágikus nyúlláb volt, mely nagy szerencsét hoz birtoklójára. A láb Samhez kerül, aki ezután semmit nem tud elrontani, ám mikor azt egy Bela nevű lány ellopja tőle, balszerencse balszerencsét kezd követni.
 
Sin City 2007. október 25.   304
A bűn városa  
Dean és Sam egy különös városban nyomoznak, amelynek lakóit nem érdekli más, csak a szerencsejáték és a dorbézolás. A fiúk kiderítik, hogy ez azóta van így, mióta kinyílott az Ördög kapuja. Miközben Deant foglyul ejti egy démon, Bobby segítségére Ruby siet, hogy új töltényeket készítsenek a Colthoz.
 
Bedtime Stories 2007. november 1   305
Esti mese  
Vicces történetbe csöppennek bele a Winchester fivérek: több haláleset is történik, melyek kapcsolatban állnak a híres Grimm-mesékkel; A három kismalac, Piroska és a farkas történetéhez hasonló gyilkosságokat követnek el, melyekben egy lány a közös. Sam időközben elhatározza, megidézi a démont, akivel Dean alkut kötött.
 
Red Sky At Morning 2007. november 8.   306
A kísértethajó  
A fivérek egy rejtélyes fulladásos-halálsorozat után nyomoznak, melyek egytől egyig a szárazföldön történtek. Az ügy során összeakadnak Belával, majd kiderül, az áldozatok mindegyike látott egy háromárbócú, szakadt vitorlás szellemhajót a halála előtt. A nyomozás váratlan fordulatot vesz, amikor Bela is meglátja a hajót.
 
Fresh Blood 2007. november 15.   307
Friss vér  
Deanék egy vámpír nőt követve kiderítik, valaki a vérszívók vérével mérgez meg fiatal lányokat, hogy a vámpírklán tagjává tegye őket. Időközben börtönből megszökött Gordon Walker is feltűnik a színen, ám egy balul elsült akciója során belőle is vámpír válik. A felerősödött férfi megfogadja, megöli Winchesteréket, majd pedig magát is.
 
A Very Supernatural Christmas 2007. december 13.   308
A karácsony odaát van  
Karácsony van, ám Dean és Samnem ünnepel; egy gyilkos lény nyomában vannak, ami áldozatait a kandallón át hurcolja magával. Mialatt Bobby segítségével kiderítik, hogy két pogány isten áll a háttérben, a fiúk visszaemlékeznek gyermekkoruk egyik Karácsonyára.
 
Malleus Maleficarum 2008. január 31.   309
Végzetes boszorkák  
Egy fiatal nő fullad meg saját vérétől, barátjának pedig férges falatok akadtak a torkán. A közös az ügyben pedig átokzsák, ami erős boszorkányságra utal. A fivérek a dolgok sűrűjébe vetik magukat, így hamarosan rájönnek, a valódi tettes egy démon, aki saját boszorkánytársait kezdte el gyilkolni.
 
Dream a Little Dream of Me 2008. február 7.   310
Álom, álom, rémes álom  
Dean és Sam megtudják, hogy Bobby barátjuk meglepő módon kómában fekszik. A fiúk Bela segítségét kérik, aki szíves örömest segít, noha ez gyanút kelt a fivérekben, akik más lehetőséget nem látva, végül behatolnak Bobby álomvilágába.
 
Mystery Spot 2008. február 14.   311
Időcsapda  
Winchesterék egy floridai kisvárosban nyomoznak, amikor is Deant egy éjszaka lelövik. Sam váratlanul felébred, és újraéli ugyanazt a napot, ám a haláleset más módon, de ismét bekövetkezik. A fiú a több századik újrakezdett nap után belátja, időhurokba került. Vagy netán csak egy természetfeletti lény szórakozik?
 
Jus In Bello 2008. február 21.   312
Démonok márpedig vannak  
Bela a fivéreket a már régóta őket üldöző FBI ügynök, Victor Henriksen kezére adja, akik átmenetileg egy kisváros fogdájába kerülnek. Éjszaka azonban démonok tucatjai támadják meg a rendőrkapitányságot, akik megbízója Ruby szerint egy Lilith nevű fődémon, aki Sam fejére pályázik.
 
Ghostfacers 2008. április 24.   313
Szellemharcosok  
Az epizód a két, korábban megismert amatőr szellemvadász, Ed és Harry egyik akcióját követi végig. Saját tv-műsoruk, a Szellemharcosok kedvéért egy elhagyatott házba térnek be néhány társukkal, hogy felfedjék az ott lakozó gonoszt - csakhogy az épületben valódi gyilkos szellem tanyázik.
 
Long-Distance Call 2008. május 1.   314
Távolsági hívás  
A Winchester fivérek egy kisvárosba érkeznek, ahol az embereket sorra hívják fel elhunyt ismerősei, rokonai a túlvilágról. Míg Sam egy lánynak próbál meg segíteni, Dean telefonhívást kap apjától, miszerint a lelkével üzletelő démon a városban van. Kiderül, ez az egész csak csali, ám ekkor már késő; a fiú csapdába esik.
 
Time Is On My Side 2008. május 8.   315
Az örök élet titka  
Deanék megtudják, hogy egy több száz éves, halhatatlan férfi szedi áldozatait. Mivel így rájöhet az örök élet titkára és megmentheti bátyját, Sam nyomozni kezd az ügyben, míg Dean Bobby segítségével Bela nyomára akad. A lány múltjából fény derül egy sötét titokra.
 
No Rest For The Wicked 2008. május 15.   316
Pokoljárás  
Néhány órával Dean alkujának beteljesedése előtt a fivérek Bobby jóvoltából rájönnek, Lilith egy kisvárosban tanyázik. Miután "rendezték" konfliktusukat Ruby-val, a fivérek és Bobby a démonölő tőrrel a helyszínre indulnak, csakhogy dolgukat megnehezíti, hogy a környéket démonok tucatjai őrzik, ráadásul Lilith is testet változtat.
 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.